Sterke Partners

is het halve werk

Watersportverbond

Het Watersportverbond is dé vertegenwoordiger van de watersport. Het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (Watersportverbond) is de overkoepelende organisatie van 400 watersportverenigingen in Nederland met 100.000 leden.

Het Watersportverbond ondersteunt haar aangesloten verenigingen op tal van gebieden en zet zich in voor zeilers, surfers, komo/kajakvaarders en motorbootvaarders. Daarnaast traint het Watersportverbond topzeilers en talentvolle zeilers onder het motto: “Making the good better”.

Bezoek website: >> www.watersportverbond.nl

Baggers Assurantiën

Baggers Assurantiën B.V. is een sportief assurantiekantoor welke in de loop der jaren is uitgegroeid tot een veelzijdig adviesbureau op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening. Een verzekering via Baggers Assurantiën B.V. is een polis met een plus, want Baggers Assurantiën B.V. is beroemd om de “persoonlijke” service. U bent bij ons geen polisnummer maar een persoonlijke relatie. Of het nu gaat om een loslopende bootverzekering of om een compleet verzekeringspakket.

baggers

Robbert en René Baggers hebben heel veel ervaring met watersport aangezien zij vanaf jonge leeftijd actieve watersporters zijn. Zo hebben zij diverse kampioenschappen met zeilen gewonnen en heeft Robbert onder andere in de Olympische kernploeg gezeten. Ook heeft hij een actieve functie gehad tijdens de Olympische Yngling campagne voor de Olympische Spelen van Athene 2004 en Beijing 2008.

Baggers Assurantiën B.V. is al meer dan 15 jaar de vaste verzekeringsadviseur van het Watersportverbond en is in deze functie al geruime tijd het aanspreekpunt voor verzekerings-vraagstukken voor leden van het Watersportverbond. Zo heeft Baggers Assurantiën B.V. in samenwerking met het Watersportverbond, het verzekeringspakket voor watersportverenigingen en klasse-organisaties  ontwikkeld.

In dezelfde lijn hebben het Watersportverbond en Baggers Assurantiën B.V. een collectief pakket voor Watersporters ontwikkeld, uitstekende voorwaarden met een scherpe prijs! Ontdek het zelf en bereken uw verzekering(en) via deze website.
Voor vragen of assistentie kunt u altijd contact met ons opnemen